Vers, puur
en eerlijk
Vers, puur en eerlijk
Duurzaam is o onze manier .
Duurzaam is
onze manier

Laat dit seizoen
je smaken

Dit is de Nieuwe
Dutch Cuisine.

Wij brengen een culinaire revolutie naar de Nederlandse keuken en dat mag worden gevierd! Chef en eigenaar Luc Kusters is een van de pioniers van deze nieuwe gastronomie. Een gastronomie die past bij slimme, op de toekomst gerichte wereld Waarin eten en consumeren opnieuw worden uitgevonden: in harmonie met het land en in balans met de natuur.

Tremendous local Dutch produce : the highest-quality sustainable fish, local meat and vegetables—many, many vegetables. Most are homegrown in the garden and greenhouse located right next to the restaurant at the Rembrandtpark. That’s the soul of Bolenius .

Luc Kusters, de chef-kok van Bolenius Rembrandtpark

Een relaxte
groene oase.

We genieten enorm van onze groene locatie. Grote glazen ramen met uitzicht op het park aan het water zorgen voor een heel prettige binnen-buiten sfeer.

Van moestuin tot bord –
het koesteren van de natuur

Wij zijn botanici. Onze tuinman zorgt met veel liefde voor de groenten en kruiden die groeien in onze eigen moestuin naast het restaurant. Onze producten zijn seizoensgebonden en vers — rechtstreeks uit de aarde, zo op je bord.

Lees over Bolenius

We spreken de chef-kok en eigenaar van Bolenius over duurzame gastronomie, de nieuwe (en oude) Nederlandse keuken, groene Michelinsterren en waarom je (stiekem) bloemen zou moeten plukken in een park.